Povezani članci

3 komentara

 1. 1

  Smilja Dimitrijević

  Hvala što ste se oglasili,
  trebalo je to ranije.
  Najveće poniženje je odlazak u kupovinu eeej od 4 do 7

  Odgovori
 2. 2

  Brana Jelenkovic

  Postovani predsednice,
  ukoliko je zaista tako kako ste rekli u ovom dopisu predsedniku i premijerki „da ni jedna država, prema informacijama iz medija, nije tako rigorozno postupala prema najstarijim građanima“ predlozio bih vam da ih u sledecem pismu pitate i sledece, kada ce gradjani 65+ biti stavljeni u isti polozaj kao ostali gradjani, Ovo uzasno stanje, diskiminacija i ponizavanje polulacije 65+ koja traje vec 7 nedelja utice na zdravlje, svakojako zdravlje, tih ljudi koliko i sada vec oslabljeni virus.
  Znate da medju tom populacijom ima i zaposlenih, redovno ili honorarno, i njima je posao i prihod onemogucen ili ugrozen.
  Zamolio bih vas da predlozite nadleznima da ukinu diskriminatorne mere za 65+ populaciju. Sigurno je, oni su to pokazali ovih nedelja, da je to najdisciplinovaniji deo gradjana, da ce i na dalje tako ponasati, uz sve mere zastite od virisa koje struka nalaze.
  Pozdrav,
  Brana

  Odgovori
 3. 3

  Milos

  Postovana Gospodjo Smilja Dimitrijevic,
  Hvala Vam sto pratite nase aktivnosti i zelim Vas upoznati da smo nase zahteva uputili ranije nego sto je istaknuto na nasem Web situ. Sada smo i mi svi u izolaciji i zelimo da postujemo propisane mere. Mi ce mo uskoro nastaviti nase aktivnosti i pozivam vas da nam se pridruzite. Nadam se da ce mo poceti sa radom oko 20. maja. Mozete me kontaktirati putem mobilnog tf. 062 8855 652
  Milos

  Odgovori

Napišite Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2017 Izrada Canatlantic, Beograd; Powered By WordPress