Povezani članci

2 komentara

 1. 1

  Petar Doroslovački

  Drugi put zaboravljeni! To više ne predstavlja slučaj(nost) nego konkretnu nameru.
  Moguće je da se na taj način srozavaju troškovi radne snage kao jedan od najvećih operativnih troškova JKP. Problem je i u tome što su i investicije u razvoj infrastrukture na lokalu srozane. Mišljenja sam da se polako, ali sigurno pripremamo za „topovsku hranu“ za javno-privatno partnerstvo.
  Ozbiljniji protest radništva iz JKP nije moguć, jer je polovina zaposlenih došla po uže grupnim i polltičkim naredbama, a druga polovina ima mogućnost da bude zadovoljna i ovim „mrvicama“ koje dobija ili strah da bude zamenjena po principima kao što je uticaj na dovođenje prve polovine. Samo, to će ostaviti „bora“ na „licu“ infrastrukture koja se gradi da funkcioniše 50 i više godina, a svaki zaposleni, majstor i stručnjak ne može doći sa ulice, i ti zaposleni koji opslužuju gradove se grade u komunalnom sistemu 5 i više godina. Prema tome, oni su oteli „metlu“ iz ruku komunalaca!

  Odgovori
  1. 1.1

   Miki

   Prijatelju svaka čast na komentaru! Radnika u javnim preduzećima se sete za mitinge, otvaranje liftova i dr., dok su radnici na budžetu nedodirljivi! Sledeći korak je urušavanje Javnih preduzeća pa privatizacije istih.

   Odgovori

Napišite Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2023. UGS Nezavisnost. Sva prava zadržana. Powered by AnyDesk Srbija