star tv canlı

Povezani članci

4 komentara

  1. 1

    Marija

    Da li je po Ustavu da visina penzije moze
    biti 7.000,00 i 10.000,00 rsd

    Odgovori
  2. 2

    Stamenko Petkovic

    Sindikat penzionera mora preduzeti ostrije i snaznije aktivnosti radi ostvarenja odnosno ukidanja neustavnog zakona, kojim su smanjene penzije znatnog dela penzionera, koji imaju vecu penziju od 25.000 din.Veoma lukavo su to resili jer vecem delu populacije penzionera nisu smanjili penzije, jer bi tada svi izasli na ulicu i primorali ukidanje nakaradnog zakona.Takodje Savezom penzionera lukavo manipulisu preko PUPS-a organizujuci izlete i razna veselja i okupljanja penzionera deleci sendvice , slicno kako radi Napredna stranka u kampanji izbora.
    Zato sindikat treba organizovati generalne demonstracije trajnog karaktera kako bi primorali nadlezne organe drzave da donesu Odluke o ukidanju neustavnog zakona o privremenoj isplati penzija, koja je postala stalna.

    Odgovori
  3. 3

    Slavica

    Cekamo, da dodje i taj famozni decembar. Ako i tada, penzije KOJE su umanjili, ne vrate u izvornom iznosu, ONDA DRAGI OSTECENI I PREVARENI PENZIONERI IDEMO U VELIKI STRAJK JER JE U PITANJU NELEGALNA OTIMACINA. JA SAM PODSTANAR I 2700.DIN.KOJE MI JE UKRAO IZ DZEPA VAZECI PREDSEDNIK, MENI MNOGO, MNOGO ZNACE. ZA NEGA CIFRA ZA MENE HLEB I TO ZNOJEM ZARADJENI. SPREMITE SE PENZIONERI DA OSTVARITE SVOJA PRAVA. AKO ZA 3 G… NISI USPELI NECE NI ZA 30 G. AAAAAA NAMA PENZIONERI OTETI NOVAC JE NEOPHODAN.

    Odgovori
    1. 3.1

      Dragana

      Nemojte čekati decembar, jer se decembar 2017, pominje samo u PREDLOGU Zakona, a u usvojenom Zakonu o privremenom uređivanju načina isplate penzija ( pogledajte- pročitajte Zakon ) nije nigde navedeno do kada će to PRIVREMENO ukidanje trajati. Šta reći nego ČISTA PLJAČKA — kojoj nema kraja.

      Odgovori

Napišite Vaš komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

2017 Izrada Canatlantic, Beograd; Powered By WordPress